Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/vernsxcm/public_html/web/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Брокери на недвижими имоти с голям жест към сираци - VerniatNastoinik.org

Брокери на недвижими имоти с голям жест към сираци

/, Новини и събития, Образование/Брокери на недвижими имоти с голям жест към сираци

Брокери на недвижими имоти с голям жест към сираци

Вчера  се проведе традиционният Коледен бал на брокерите на недижими имоти от гр. Бургас. Бляскавото събитие се проведе в „Гранд Хотел и Спа Приморец“ и събра всички членове на Регионалната структура на Националното сдружение на недвижимоти имоти(РСНСНИ) от гр. Бургас, нотариуси, журналисти и приятели на РСНСНИ.

Празника бе двоен, понеже на тази дата Сдружението на имотните брокери отпразнува и своят 26-ти рожден ден.

Всички членове на гилдията имаха шанса да участват в благотворителна  томбола, средствата от която бяха дарени на проект „Шестица – жълтица“, а представител на „Верният настойник“ лично изтегли печелившите участници в нея.
Сдружение „Верният настойник“ изказва огромна благодарност на Регионалната структура на Националното сдружение на недвижимите имоти, както и на организатора на Коледният бал г-н Георги Ангелов от Агенция „Море-недвижими имоти“ Бургас, за това, че повярваха и застанаха зад нашата кауза. Инвесицията в образование на деца без родители днес не е напразна, резултатите от тази инвестиция ще се върнат в обществото ни утре.

 Събраните и дарени средства за повишаване на успеха на деца без родители по проект „Шестица – жълтица“  са 1 060 лв.