Бургас, ул. Индустиална 7

 +359 (878) 255 061 

Моят профил

Количка

mobile logo

Новини

Николай Николов
май 4, 2023
Изготвят се препоръки за подобряване на младежката политика в Бургаска област

Работата на екипа по проект „Мостове на бъдещето – активни младежи в Бургас” кипи с пълна пара. Започват да се изчистват голяма част от препоръките, които експертите ще дискутират със заинтересованите страни като НПО-та и администрации в рамките на дейност 2 на проекта. Основата на която трябва да стъпят експертите е множеството документи, които са предоставени от бургаските общини,  изследванията тип фокус групи проведени с младежи в гр. Бургас и гр. Камено както и анализа който бе направен в дейност 1 под формата на доклад.
Това, което предстои в рамките на дейността е да се направят няколко срещи на които да се представят препоръките за дискусия със заинтересованите страни след което да бъдат входирани в деловодството на областна и общинска администрация.

Проект „Мостове на бъдещето – активни младежи в Бургас” №BG05SFOP001-25-0167 се реализира от Сдружение „Верният настойник” Бургас в партньорство със Сдружение „Нов път” Хайредин с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление” 2014-2020 г., съфинансирани от Европейския социален фонд на Европейския съюз, www.eufunds.bg