Начало на кампания „Обувки за България 2020“

//Начало на кампания „Обувки за България 2020“

Начало на кампания „Обувки за България 2020“

През изминалият месец Октомври се проведе поредната кампания за събиране на дрехи и обувки организирана от г-жа Хилдегард Кнох Уилл и нейната неправителствена организация „Обувки за България“. Въпреки засилващата се здравна и епидимиолигична криза в Германия, от където пристигат даренията, тазгодишната кампания бележи известен ръст на желаещите да се включат в нея. Само за няколко дни в склада, нает специално за проекта пристигнаха толкова много кашони с хуманитарни помощи, че се наложи да се призоват хората да задържат даренията си до обявяване на следваща вълна на проекта.
И с настъпването на първите есенни дни пристигна и камиона, натоварен до краен предел. Десетките тонове обувки, спално бельо, играчки, недицински консумативи и най-различни предмети в много добро състояние още от тази седмица ще започнат да се разпределят до нуждаещи се домакинства в цялата страна.
Сдружение „Верният настойник“ благодари на г-жа Кних Уилл за продължаващото вече 10 години партньорство и се надява добрата работа между двете организации да продължи и за напред.
Благодарим и на г-н Христо Якимов за съдействието за разтоварване на камиона.

2020-11-02T08:53:00+00:00 02.11.2020|Новини и събития|