Бургас, ул. Индустиална 7

 +359 (878) 255 061 

Моят профил

Количка

mobile logo

Новини

Николай Николов
август 11, 2023
Прведе се кръгла маса по проблемите на младежките политики в Бургаска област

Днес се проведе кръгла маса по проект „Мостове на бъдещето – активни младежи в Бургас“ на която бяха представени препоръките за подобряване на младежките политики в Община Бургас и Община Камено.
В кръглата маса се включиха както представители ма местната администрация на общините Бургас и Камено, така и експерти и организации работещи в сферата на младежките политики.
По време на презентирането на Препоръките, които бяха изведени на база обширния доклад, продукт на проекта, както и финализирането им след множество срещи и дискусии с представители на Застъпническа коалиция в която участват представители на заинтересовани страни.
Пожеланието на всички бе изготвените финални препоръки наистина да помогнат на общините за подобряване на младежките политики на местно ниво,.
Срещата се излъчваше пряко във фейсбук страницата на Сдружение „Верният настойник“

Проект „Мостове на бъдещето – активни младежи в Бургас” №BG05SFOP001-25-0167 се реализира от Сдружение „Верният настойник” Бургас в партньорство със Сдружение „Нов път” Хайредин с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление” 2014-2020 г., съфинансирани от Европейския социален фонд на Европейския съюз, www.eufunds.bg