Бургас, ул. Индустиална 7

 +359 (878) 255 061 

Моят профил

Количка

mobile logo

Новини

Николай Николов
юни 16, 2023
Проведе се работна среща за учредяване на застъпническа коалиция по проект „Мостове на бъдещето – активни младежи в Бургас“

Днес в залата на Областният информационен център гр. Бургас се проведе работна среща за учредяване на Застъпническа коалиция по проекта. На срещата присъстваха около 20 души, като сред тях голям процент бяха работещи в НПО-сектора пряко или косвено с младежи.
Срещата откри ръководителят на проекта Николай Николов, който заедно със експерта от страна на партниращата организация Спаска Петрова разказаха за целите и постигнатото до тук по проект „Мостове на бъдещето – активни младежи в Бургас“.
През втората част на срещата бе представен доклада „Граждански мониторинг чрез анализ и оценка на прилаганите младежки политики в общините Бургас и Камено и област Бургас“ от авторите доц. д-р Виляна Русева и доц. д-р Албена Янакиева.
Последва учредителна част в която експерт по дейност 3 на проект г-жа Марийка Иванова представи стъпките и целите пред новосформираната коалиция.

Проект „Мостове на бъдещето – активни младежи в Бургас” №BG05SFOP001-25-0167 се реализира от Сдружение „Верният настойник” Бургас в партньорство със Сдружение „Нов път” Хайредин с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление” 2014-2020 г., съфинансирани от Европейския социален фонд на Европейския съюз, www.eufunds.bg