Участие в конференция „Влияние“

//Участие в конференция „Влияние“

Участие в конференция „Влияние“

Представители от екипа на сдружение „Верният настойник“ ще вземат участие в конференция „Влияние“, която ще се проведе в София в периода между 13-15 юни.

Говорител на конференцията е пастор Бил Уилсън от Америка, който освен въздействащ мотивационен говорител е и чест гост на лидерски конференции, телевизионни програми, както и лектор в различни училища и университети в Америка и по света. Д-р Уилсън е автор и учител пропътувал над 70 държави. Организацията Метро Уърлд Чайлд представлява едно от най-големите му постижения  към днешна дата.

Метро Уърлд Чайлд е глобална, хуманитарна организация, посветена на подпомагането на децата  в Ню Йорк и в различни градски центрове по света.

Конференция „Влияние“ предоставя възможност за всеки, който желае да служи на хората, да придобие нов поглед върху начина, по-който да работи още по-ефективно и да разшири обхвата на работата си. Затова „Верният настойник“ се приобщава към събитието, което е възможност за сътрудничество и разширяване на дейността.

2018-06-22T21:53:45+00:00 10.06.2018|Архив|