Бургас, ул. Индустиална 7

 +359 (878) 255 061 

Моят профил

Количка

mobile logo

Новини

Николай Николов
октомври 7, 2020
Хранителни продукти по проект „Повече бъдеще 2020“

По време на тазгодишната кампания на сдружение „Верният настойник“ и германската неправителствена организация „Повече бъдеще“ ще бъдат раздадени н450 пакета с хранителни продукти от първа необходимост.
Близо 8000 кг хранителни продукти пристигнаха в складовата база на Хранителна банка „Верният настойник“, където доброволци за един ден успяха направят пакетите, които ще дотигнат до стотици семейства от Бургаският регион.
Проект „Повече бъдеще“ се финансира от едноименната немска организация и има за цел да насърчи родители в неравностойно социално положение да изпращат децата си на училище и детска градина, като ги подпомаха с хранителни продукти дрехи и играчи за подобряване на метериалната база на учебните заведения и превръщането им в по-добро и предпочитано място от децата.
Кампанията стартира днес, в детски градини от Община Камено. В предвид епидимиологичната обстановка в страната, от Сдружение „Верният настойник“ съвместно с ръководствата на учебните заведения ще вземат извъредни мерки за сигурност, социална дистанция и предотвратяване на струпването на много хора.