Бургас, ул. Индустиална 7

 +359 (878) 255 061 

Моят профил

Количка

mobile logo

Новини

Николай Николов
декември 8, 2019
Брокери с големи сърца отново дариха средства за повишаване на успеха на деца от институции

Вчера се състоя традиционният Коледен бал на брокерите членуващи в Националното сдружение на недвижимите имоти(НСНИ). Бляскавото събитие което се проведе в Гранд Хотел и Спа „Приморец“ събра всички членове на НСНИ от Бургаска област, журналисти, нотариуси, банкери адвокати и приятели на гилдията.
Организатор на тазгодишният празник бе Агениция „Мега имоти“. По традиция, организаторите избират една благотворителна кауза за която да се дарят средства от името на всички гости. За втора поредна година избора на търговците на недвижими имоти е проект „Шестица – жълтица“ на Сдружение „Верният настойник“ Тази година събраното дарение бе с почти 500 лв повече от предходната – 1528 лв.

На събитието бе поканен представител на Сдружение „Верният настойник“ който изказа благодарност към органзаторите от Агенция „Мега Имоти“ и „Националното сдружение на недвижимите имоти – Област Бургас“ за протегнатата ръка.

Събраните средства от дарителската кутия и кувертите бяха ритуално връчени от управителят на Агенция „Мега имоти“ Магдалена Фърчанова в специална кутия с формата на сърце.

Проект „Шестица – жълтица“ е инициатива на „Верният настойник“ за стимулиране на деца от институции за подобряване на успеха в училище. Стимула за това им е еднократна стипендия, която получават в края на всеки срок която е равна на броя текущи отлични оценки получени от детето през изминалият срок. Успеха на инициативата е доказана във времето.  От миналата година проекта е национален и всяка една институция може да се включи в него.
Сдружение „Верният настойник“ още веднъж изказва благодарност на „Националното сдружение на недвижимите имоти“, които приеха присърце отново нашата инициатива, на Агенция „Море – недвижими имоти“ за създаването на връзка и добро приятелство между двете сдружения и на Агенция „Мега имоти“ за продължаване на традицията за инвестиция в образованието на деца без родители.