Бургас, ул. Индустиална 7

 +359 (878) 255 061 

Моят профил

Количка

mobile logo

Новини

Николай Николов
ноември 24, 2017
Домашна грижа

За проекта

От септември 2016 г. СНЦ „Верният настойник” стартира нов проект „Домашна грижа” на територията на град Бургас. Този проект е по образец на Хоум Инстед.

Сдружението започва да предлага нов вид услуга „Домашна грижа” по домовете, предназначена за възрастни хора.

Защо услугата е необходима

Услугата е породена от необходимостта възрастни хора, които живеят сами, и имат нужда от домашна грижа, да получават професионална помощ по домовете си.

Не малко възрастни хора с напредването на възрастта си изпитват трудност при извършването на ежедневните си дейности. В същото време те са привързани към своите домове и там се чувстват най-уютно и комфортно.

Какво представлява

Нашата услуга „Домашна грижа” предлага почасово обслужване за възрастни хора по домовете им, така че те да се чувстват максимално удобно, без да се налага да напускат жилищата си и да отиват в старчески дом. Услугата е гъвкава според нуждите на всеки един и според времето, в което се нуждае от помощ.

Цени & Часа

Услугата предлага достъпни услуги за домашни грижи 24 часа в денонощието, 365 дни в годината. Ние работим с координатор в офис за задаване на график, който да работи най-добре за всички.

Видове Грижа

От услуги за лична хигиена до  медицински грижи и много нужди помежду, нашата услуга предлага широка гама от услуги, които могат да бъдат пригодени да отговарят на специфичните нужди и предпочитания на хората. Докато задачите за обслужване може да се различават, то целта за всички видове грижи остава същата: да се подобри живота на възрастните хора и техните семейства.

Опит

Home Instead Senior Care има повече от две десетилетия опит в грижа за възрастни хора и техните семейства. За това време компанията е разработила обширни програми за обучение, изградени върху научните изследвания и опит. Взимайки този опит като наши модел, ние вярваме, че ще осигурим най-високо качество като грижа, която искаме за нашите собствени родители, съпрузи или баби и дядовци. Ние разбираме, че вземането на решение да се използва външна помощ изисква много доверие, така че нашата услуга е решена не просто като обикновени грижи, но обгрижване със състрадание и разбиране.