Бургас, ул. Индустиална 7

 +359 (878) 255 061 

Моят профил

Количка

сдружение с неспопанска цел Верният настойник

Благотворителност

Подпомагането на хората в нужда е една от основните дейности, които с годините са превърнали човешкия вид в общество. Сдружение „Верният настойник“ продължава традицията да помагаме на нуждаещите се, за да можем заедно да продължаваме напред, защото заедно можем много повече. 

Здравеопазване

Опазването на човешкото здраве е най-значимата битка, която света е водил през последния век. Въпреки това все още има хора, които не могат да си позволят основни медицински грижи. Сдружение „Верният настойник“ помага именно на тях.

Образование

Знанието е най-ценното благо. Фокуса на нашата организация е насочен към достъпа до образование на деца в неравностойно социално положение и превенция на отпадането на деца от системата на образованието поради фактора бедност. Работим и за подобряване на материалната база на образователни институции, превръщайки ги в желано място за обучение и забавление на децата.

Спорт

Спортът дава поле за изява на всеки, който е достатъчно мотивират, за да следва целта си. Проектите на сдружение „Верният настойник“ в това направление помагат на децата, които обичат да завладяват върхове, да постигат успехи без социални пречки пред тях.

18

Май
2024

15 години Сдружение „Верният настойник“

Ден(а)

:

Час(а)

:

Минути(и)

:

Секунди(и)

18

Май
2024

доброволци

15 години Сдружение „Верният настойник“

Ден(а)

:

Час(а)

:

Минути(и)

:

Секунди(и)

Сдружение „Верният Настойник“

15 години постигаме много повече заедно

„Верният настойник“ е сдружение с нестопанска цел в обществена полза, основано от група младежи, чиято вяра в благотворителността, и преди всичко – в доброто, ги мотивира да създадат организация, която с много труд вече 15 години успява да променя света около нас. За това време, благодарение на общите усилия на тази разрастваща се група от индивиди, стотици деца успяват да се върнат в образователната система, подпомогнати са хиляди хора в неравностойно положение и семейства в риск.

Направи Дарение

Минимумът за теб може да е всичко за друг.

15 години постигаме много повече заедно

тона храна

доброволци

деца и семейства получили подкрепа

Новини

Едно от нещата, на които всички в сдружение „Верният настойник“ държим е прозрачността. Затова тук винаги можете да откриете актуална информация за нас и проектите, които развиваме.
Прведе се кръгла маса по проблемите на младежките политики в Бургаска област

Прведе се кръгла маса по проблемите на младежките политики в Бургаска област

Днес се проведе кръгла маса по проект "Мостове на бъдещето - активни младежи в Бургас" на която бяха представени препоръките за подобряване на младежките политики в Община Бургас и Община Камено. В кръглата маса се включиха както представители ма местната...

Проведе се Информационен ден по проект „Мостове на бъдещето – активни младежи в Бургас“ в  гр. Камено

Проведе се Информационен ден по проект „Мостове на бъдещето – активни младежи в Бургас“ в гр. Камено

Вчера се проведе Информационен ден по проект "Мостове на бъдещето - акртивни младежи в Бургас" зала Лотос гр. Камено. По време на срещата беше представена работата на експертите по проекта до сега. Представени бяха и препоръките, които експертите ще представят на...

Прие се план за застъпнически дейности на Коалицията сформирана по проект „Мостове на бъдещето – активни младежи в Бургас“

Прие се план за застъпнически дейности на Коалицията сформирана по проект „Мостове на бъдещето – активни младежи в Бургас“

На среща проведена вчера в залата на Областният информационен център гр. Бургас се обсъди и прие План за застъпнически дейности и видове комуникациуонни канали в него. На срещата още бяха разгледани и обсъдени препоръките извлечени от доклада на проекта "Граждански...

Проекти и кампании

Тук можете да разгледате абсолютно всички проекти, по които сдружението работи.

  • СТАНИ НАСТОЙНИК

94%

Нужна сума 3000лв.

  • ВЕЧЕ ЗНАМ И МОГА

65%

Нужна сума 6000лв.

  • МЛАД ГОТВАЧ

73%

Нужна сума 1000лв.
  • ДОМ ВЪЗМОЖНОСТ БУРГАС

34%

Нужна сума 10 000лв.

Предстоящи Събития

Бъди част от Нещо Добро

15

Август
2021

„Стани Настойник“ през
Новата Учебна Година

Ден(а)

:

Час(а)

:

Минути(и)

:

Секунди(и)

Проект „Стани настойник” е първият социален проект на Сдружение „Верният настойник”. Стартира преди 11 години с една основна цел – да даде равен шанс на деца от уязвими групи за достъп до образователната система.

Нашите Партньори

Всичко, което сдружение „Верният настойник“ е постигнало, е станало реалност благодарение на идеята, че заедно можем много повече. Нищо от това нямаше да е възможно без подкрепата на всички наши партньори.