Бургас, ул. Индустиална 7

 +359 (878) 255 061 

Моят профил

Количка

mobile logo

Новини

Николай Николов
ноември 2, 2020
Начало на кампания „Обувки за България 2020“

 

През изминалият месец Октомври се проведе поредната кампания за събиране на дрехи и обувки организирана от г-жа Хилдегард Кнох Уилл и нейната неправителствена организация „Обувки за България“. Въпреки засилващата се здравна и епидимиолигична криза в Германия, от където пристигат даренията, тазгодишната кампания бележи известен ръст на желаещите да се включат в нея. Само за няколко дни в склада, нает специално за проекта пристигнаха толкова много кашони с хуманитарни помощи, че се наложи да се призоват хората да задържат даренията си до обявяване на следваща вълна на проекта.
И с настъпването на първите есенни дни пристигна и камиона, натоварен до краен предел. Десетките тонове обувки, спално бельо, играчки, недицински консумативи и най-различни предмети в много добро състояние още от тази седмица ще започнат да се разпределят до нуждаещи се домакинства в цялата страна.
Сдружение „Верният настойник“ благодари на г-жа Кних Уилл за продължаващото вече 10 години партньорство и се надява добрата работа между двете организации да продължи и за напред.
Благодарим и на г-н Христо Якимов за съдействието за разтоварване на камиона.