Бургас, ул. Индустиална 7

 +359 (878) 255 061 

Моят профил

Количка

mobile logo

Новини

Николай Николов
юли 6, 2018
Обменна визита за финал на проект „Училището като център в общността“

Успешно приключи проекта „Училището като център на общността“ в който сдружение „Верният настойник“ беше подкрепяща организация.

Основните движещи лица от страна на НПО –   Мария Иванова (сдружение „Верният настойник“) и Росица Средкова (сдружение „Инициатива за развитие – Кърджали решава“) посетиха Основно училище „Васил Левски“ гр. Бургас, като взеха участие във финалното за проекта събитие.  Двете дами поздравиха учителската колегия за постигнатите високи резултати.

Колегите от гр. Кърджали имаха възможност да разгледат новата мебелировка на класните стаи на учебното заведение и изложбата от предмети и сувенири, изработени от учениците по проектите, реализирани в училището.

 Партньорските взаимоотношения между учителските колективи ще се развиват и занапред за повишаване качеството на учебния процес. Сдружение „Верният настойник“ ще продължи да подкрепя училищата, с които работи досега.
Проект „Училището като център в общността“ е проект на Национална мрежа за децата. Сдружение „Верният настойник“ бе една от подкрепящите организации по проекта, като за 15 месеца усилено работи с ОУ „Васил Левски“ гр. Бургас, НУМСИ „Панчо Владигеров гр. Бургас и Професионална гимназия по лека промишленост, екология и химични технологии гр. Ямбол