Бургас, ул. Индустиална 7

 +359 (878) 255 061 

Моят профил

Количка

mobile logo

Новини

Николай Николов
март 15, 2019
„Петлите“, Миските и една благородна кауза

Фурор с много съвременна техника, пироефекти, талантливи деца и хореографи… това са първите думи, с които може човек да опише страхотната история на най-новият спектакъл на Танцова формация „Петлите“.

Спектакъла бе представен за втори път пред бургаска публика, с усещането, че интереса към него непрекъснато расте. Препълнена бе най-голямата зала в град Бургас – тази на Държавната опера.

Пред погледа и с овациите на претендентките на най-красивият морски моден конкурс „Мисис Бургас 2019“, петлетата разказаха отново прекрасната история за мома Руса и Змея.

По време на спектакъла, отново бе подкрепена каузата на „Веният настойник“ за насърчаване на децата в неравностойно положение и децата без родители да показват по-добър успех в училище. Голямата урна на проект „Шестица за жълтица“ бе на събитието и събра доста голям стимул за борещите се за отлични оценки деца.
Сдружение „Верният настойник“ изказва огромна благодарност на ръководителят на танцова формация „Петлите“ – Георги Димитров  за подкрепата на децата без родители. Личности като него, могат да бъдат пример за българското общество.

Можеш да подкрепиш кампанията „Шестица за жълтица“ и ти, като изпратиш SMS с текст „NAGRADA“ на номер 17 777, струващ 1,20 с ДДС за всички мобилни оператори.