Бургас, ул. Индустиална 7

 +359 (878) 255 061 

Моят профил

Количка

mobile logo

Новини

Николай Николов
юли 24, 2020
Пристигна първата пратка с дарения за кампания „Повече бъдеще“ 2020

През вчерашният ден пристигна първата пратка с хуманитарни помощи за хора в неравностойно положение и инстиуции в рамките на кампания „Повече бъдеще 2020“ и с това се даде старт на дейностите по проекта Тази година е много специална както за Сдружение „Верният настойник“, така и за нашите партнюори от Сдружение „Повече бъдеще“ Германия – празнуваме 10 годии успешно сътрудничество.
Доставката и старта на кампанията бе отложен с няколко месеца, поради въведените извънредни мерки и ограниченията на пътуването в целият свят.
С получените дарения ще можем да подкрепим много детски градини и специализирани институции за деца, домове за възрастни хора, семейства и деца в неравностойно положение, болници и др.
Благодарим, на един от най-верните настойници г-н Христо Якимов, който жертва почивката си и собственият си мотокар за да помогне за разтоварването на 21 тонният камион.
До края на годината се очаква нашите партньори да изпратят оше един камион с хуманитарни помощи. Порари въведените епидемични мерки и несигурността за планирано посещение в България, кампанията ще се проведе по малко по-различен начин, с който от една страна да можем да достигнем хората в нужда, от друга страна да запазим здравето на десетките доброволциа ангажирани с кампаният. Очаквайте развитие.