Бургас, ул. Индустиална 7

 +359 (878) 255 061 

Моят профил

Количка

mobile logo

Детайли на проекта

Начало  /  Проекти и кампании

март 8, 2021
bagriti

Бургас

1000 лв

Международна футболна академия

По покана на сдружение „Верният настойник“, лицензирани от УЕФА треньори по футбол провеждаха тренировки на деца и младeжи от община Сунгурларе на възраст от 10 до 16 години. В  спортното обучение взеха участие общо 60 ученика. От тях 20  от с. Славянци и 40 от гр. Сунгурларе, като 20 от тях са от Общинския футболен клуб „Сунгурларска долина“.

Откриването на събитието бе лично от кмета на  Община Сунгурларе инж. Васил Панделиев, който от своя страна даде официален старт на академията и организира прием на футболните треньори и представители на сдружение „Верният настойник“.

Кметът одобри целите на инициативата, а именно: да се развият у децата физически и технически умения в играта, както и сплотен отборен дух, да се осигури тренировъчна атмосфера, забавление и запознанство с нови приятели.

Партньори на академията бяха Сдружение „Светлина над Европа“, които изпращат лицензираните треньори на УЕФА. Ръководител на екипа бе Душан Смуджа от Сърбия, който е треньор от 5 години.

Тренировките се провеждаха няколко дни на общинският стадион в гр. Сунгурларе, като това запали спортният дух и желание у децата в региона.

 

Международна футболна академия се състоя благодарение на: