Бургас, ул. Индустиална 7

 +359 (878) 255 061 

Моят профил

Количка

mobile logo

Новини

Николай Николов
февруари 2, 2019
Старт на кампания „За всяка шестица – жълтица“

През изминалата седмица се даде старт на кампанията „За всяка шестица – жълтица“ 2019. Първото място където бяха наградени децата показали отличен успех през първият учебен срок е Основно училище „Никола Вапцаров“ в средешкото село Факия. Училището има много специален статут, поради което попада в рамките на проекта – то е средищно, и в него учат деца не само от околните села, а и от съседни общини. Децата които живеят по-далеч, нощуват в училището в специално спално крило.

Общо 85 са отличните оценки на децата от прогимназиалният курс в училището. В раздаването на мини стипендиите се влючи и директорката на школото – г-жа Събина Господинова, която изказа благодарност на „Верният настойник“ за подрепата на децата.

„Нашето училище за поредна година е включено в проект „За всяка шестица – жълтица“  По традиция, децата ни показват по-добри резултати през вторият срок“ каза г-жа Господинова
От тази година в проекта е въведен и нов регламент – стипендията на детето, което има най-много отлични оценки се удвоява. Това има за цел да мотивира децата не само да показват отлични резултати в училище, но и да се съревновават за повече такива.

Кампания „За всяка шестица – жълтица“ продължава през този месец, като се очаква да бъдат включени рекорден брой центрове за настаняване от семеен тип в цялата страна.

Всеки които иска, може да подкрепи кампанията като изпрати SMS с текст NAGRADA  на 17 777 с цена 1,20 с ДДС.