Бургас, ул. Индустиална 7

 +359 (878) 255 061 

Моят профил

Количка

mobile logo

Новини

Николай Николов
ноември 30, 2018
Танцова формация „Петлите“ подкрепи проект „Шестица-жълтица“

Танцова формация „Петлите“ подкрепи проект „Шестица-жълтица“.

„Легендата“ – най-новият им спектакъл завладя публиката на 29-ти ноември в Бургаската опера. От сцената „Верният настойник“ имаше възможност да представи каузата си, целяща да насърчи повишаването на успеха на децата от центровете за настаняване от семеен тип като за всяка  отлична оценка всяко дете получава по един лев.

„Петлите“ в голямата си част се състои от надарени деца от ЦНСТ-та в Бургас, които с много труд и силна воля показват отлични резултати и печелят награди от наши и международни конкурси.
Георги Димитров, основател и ръководител на танцовата формация, е израснал в дома за сираци “ Ал. Георгиев- Коджакафалията“ и подкрепя каузата на сдружение „Верният настойник“ за поощряване  труда на децата.

На него и на цялата формация сдружението изказва огромна благодарност!

 „Шестица-жълтица“ успешно стартира преди няколко години с деца от семейства в неравностойно положение, като фокусът му се насочи към деца без родители.
За трета година в проекта са включени ЦНСТ-та от Бургас и Средец. От миналата година проектът се разширява  и обхваща и институциите в Сливен и Ямбол.
Инициативата може да бъде подкрепена, като изпратите SMS с текст DMS NAGRADA на номер 17777 за всички мобилни оператори (1,20 лв с ДДС).