Бургас, ул. Индустиална 7

 +359 (878) 255 061 

Моят профил

Количка

mobile logo

Новини

Николай Николов
юли 23, 2018
Успешна кампания по проект „Повече здрави“

В продължение на седмица „Верният настойник“ съвместно с американски партньори проведе кампания за безплатни очни прегледи по проект „Повече здрави“. Кампанията обхвана няколко града и близо 450 души бяха прегледани, а на тези, които се нуждаеха, бяха предоставени очила напълно безплатно. Прегледите се осъществяваха от специалисти, дошли от Америка за кампанията, които набавиха и очилата за хората. Кампанията започна в гр. Бургас, продължи в гр. Средец, гр. Ямбол и завърши в гр. Камено. В гр. Ямбол бяха прегледани рекорден брой души- над 150, а в гр. Камено бяха прегледани и потребителите на Дом за стари хора „Верният настойник.

Благодарение на подкрепата на американските ни партньори беше предоставена възможност за профилактика на очното здраве и получаване на очила напълно безплатно. Хората бяха впечатлени и благодарни за вниманието, грижата и възможността да имат качествени очила и да решат здравословните си проблеми.

След успешна кампания в Румъния американският екипът за първи път осъществи кампания и в България, като това е първата визита и оттук нататък се планира бъдещо съвместно сътрудничество.